Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 138.

Over Dymowinkel

Maak kennis met Dymowinkel

Dymowinkel is een webshop die geheel is toegespitst op de producten van Dymo. Dymowinkel is een activiteit van Velua V.O.F..

4 redenen om bij ons te kopen

Compleet assortiment

Wij leveren het complete assortiment van Dymo producten in Nederland en de overige EU landen. Waar u uw Dymo producten ook gebruiken wilt, thuis, in het ziekenhuis, op de praktijk, op kantoor, in het magazijn of in een fabriek, Dymo voelt zich overal thuis. Wij leveren alle apparaten, de etiketten en de tapes uit voorraad.

Dymowinkel levert aan bedrijven, instellingen en particulieren. Voor iedere doelgroep heeft Dymo interessante producten die bovendien bij Dymowinkel bijzonder voordelig verkrijgbaar zijn.

Snelle levering

Dymowinkel verkoopt uit eigen voorraad. In 95% van de gevallen kunnen wij de bestelling direct uitleveren, in de overige gevallen kunnen we via inkoop binnen enkele dagen de bestelling compleet uitleveren.

Naar boven
Goede communicatie

Dymowinkel streeft er naar om u zo duidelijk mogelijk te informeren. Zowel op de website, tijdens uw bestelling en nadat u uw bestelling heeft geplaatst. De communicatie zal in de meeste gevallen per e-mail gaan. Vanzelfsprekend zijn wij ook telefonisch bereikbaar, kijk bij contact voor meer informatie.

Scherpe prijzen

Dymowinkel levert tegen scherpe prijzen. En voor grootverbruikers hanteren we bij de meeste producten staffels met lagere prijzen!

Vragen? Opmerkingen?

We maken het u eenvoudig om antwoorden op uw vragen te krijgen of om contact met ons op te nemen! U kunt:

We waarderen uw bezoek en uw vragen!

Het Dymowinkel team

Velua verkoopt via een groot aantal websites producten aan consumenten en ondernemingen. Hieronder staan de actuele websites genoemd. We nodig u hartelijk uit om ook eens bij onze andere websites te kijken.

Onze webshops
Thuisshop.nl Luxe producten voor in en om het huis en recreatie: met o.a. hekopeners, garagedeuropeners, elektrische kachels, barbecues.
Thuisshop.be Net als Thuisshop (NL) hierboven, maar nu speciaal gericht op de Belgische markt.
Dymowinkel.nl Dymowinkel is de beste webshop voor al uw Dymo producten in Nederland. Dymowinkel levert uit eigen voorraad direct aan bedrijven en consumenten.
Dymowebshop.be Dymowebshop is de beste webshop voor al uw Dymo producten in België. Dymowebshop levert uit eigen voorraad direct aan bedrijven en consumenten. 
Labelwinkel.nl Labelwinkel is de gespecialiseerde webshop voor thermische etiket en tape printers van Brother en Epson in Nederland.
Labelwinkel.be Labelwinkel is de gespecialiseerde webshop voor thermische etiket en tape printers van Brother en Epson in Belgë.
Gigawinkel.nl Gigawinkel is de webshop voor allerlei leuke relatiegeschenken, zowel voor consumenten als voor ondernemers.
Campingwebshop.com Campingwebshop is gespecialiseerd in Fiamma luifels en accessoires.
Dymo.eu Een nieuwe webshop voor Europese bedrijven en instellingen met producten van Dymo. We exporteren naar alle landen van Europa.

Naar boven