Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 138.

Betalingsmogelijkheden

Dymowinkel biedt u in de volgende betalingsmogelijkheden.

Direct bij het plaatsen van de order

U kiest een van de onderstaande betalingsmogelijkheden en u wordt automatisch nadat u uw order heeft gecontroleerd en goedgekeurd naar de beveiligde betalingspagina van de betreffende organisatie gestuurd (iDEAL, PayPal of MultiSafePay). Wij berekenen u geen betalingstoeslag voor deze mogelijkheden.

  • iDEAL
  • PayPal
  • MasterCard
  • VisaCard
  • Maestro

 

Vooraf betalen

Zelf overmaken vanaf uw eigen bankrekening is natuurlijk altijd mogelijk. U ontvangt bij de orderbevestiging de betalingsinstructies. Er wordt geen toeslag berekend.

Onze bankgegevens

Indien u zelf via bankoverschrijving of internetbankieren een betaling doet gebruikt u hiervoor onderstaande gegevens. Vermeld altijd het nummer van de orderbevestiging in de betalingsomschrijving. Zonder dat nummer duurt het verwerken van uw betaling veel langer en vertraagt dit een snelle levering van uw bestelde goederen.

Bankgegevens
Uw betaling overmaken aan Velua V.O.F., Harderwijk
IBAN NL76RABO0104938234
BIC Code RABONL2U

 

Achteraf betalen via Klarna factuur, enkel voor particulieren

Wij bieden u als particuliere klant achteraf betalen aan via Klarna Factuur. Klarna is een financiële dienstverlener die namens ons de factuur aan u stuurt en uw betaling verwerkt. Met Klarna Factuur krijgt u de factuur automatisch toegezonden als wij de goederen naar u verzonden hebben en dan heeft u 14 dagen de tijd om de goederen te beoordelen en uw factuur te betalen. Er wordt een toeslag van € 2,36 berekend ( € 1,95 exclusief BTW) voor administratiekosten. Zie hier voor meer informatie over Klarna Factuur .

 

Achteraf betalen op rekening voor zakelijke klanten

Koopt u als ondernemer, school, instelling etc., dan kunt u bij ons aanvragen om op rekening te kopen.Wij hanteren een betalingstermijn voor zakelijke klanten die op rekening kopen van betaling binnen 30 dagen netto, na factuurdatum.

U kunt direct in onze shop kiezen voor bestellen op rekening. Vult u alstublieft bij inkoopnummer uw eigen referentie in voor de bestelling. Dat kan uw interne bestelnummer zijn of uw naam, datum etc. iets waaruit blijkt dat het door u besteld is. Wij controleren vervolgens of wij aan uw bedrijf op rekening kunnen verkopen via de kredietbeoordelaar Creditsafe.nl

U kunt ook eerst aanvragen of u op rekening mag bestellen. Volgt u dan de volgende stappen:

  • 1) Maakt u eerst een account aan in onze webshop.
  • 2) Vraagt u ons daarna per e-mail of telefoon om te mogen inkopen op rekening zodat wij uw bedrijf kunnen herkennen, beoordelen en de juiste instellingen voor achteraf betalen voor u kunnen instellen.
  • 3) Nadat wij u hebben geaccepteerd kunt u op rekening bij ons winkelen maar uitsluitend door voorafgaand aan uw order met het juiste account in te loggen.
  • 4) U zorgt voor betaling binnen 30 dagen na factuurdatum.

Naar boven