Ons telefoonteam is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10-17 uur, +31 85 40 10 138.

Cashback actie labelmakers en tapes

Cashback actie

Van 1 september t/m 31 december 2017 is er een geld terug actie op de labelmakers en tapes voor kantoor van DYMO. Op onderstaande modellen en alle bijna alle bijbehorende tapes en accessoires betaalt DYMO u tijdelijk 20-40% van het aankoopbedrag terug. Zie de voorwaarden. De bundels zijn van deze actie uitgesloten.

* Let op! Maximaal 1 order tot 500 euro per klant komt hiervoor in aanmerking. (zelfde naam/bedrijfsnaam, zelfde adres of zelfde e-mailadres/IP-adres)

Voorwaarden

  • Koop Dymo machines en/of tapes uit de hierboven genoemde reeks tussen 1 september en 31 december 2017.
  • U moet de factuur en de originele barcode van de machine naar DYMO opsturen. Klik hier om te registreren bij DYMO voor deelname aan de actie: http://www.dymo.com/anddone
  • Deze terugbetalingsactie is geldig vanaf 1 september tot en met 31 december voor inwoners van Nederland, België en Luxemburguitgezonderd zijn alle andere DYMO producten.
  • Alle deelnemers dienen minstens 18 jaar oud te zijn. Aankopen dienen te worden gedaan bij een verkoper of in een winkel die geregistreerd is in België; Nederland of Luxemburg
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met een andere aanbieding.

De terugbetaling wordt berekend op basis van het totale aankoopbedrag van de Dymo producten. Voor eindgebruikers die aankopen als fysiek persoon wordt de aanbieding berekend op de aankoopwaarde inclusief btw. Voor professionele eindgebruikers betekent dit de aankoopwaarde zonder btw.

Alle industriële DYMO producten en DYMO actiebundels zijn uitgesloten van deze promotie.

De aankoop dient te worden uitgevoerd op dezelfde dag en dient te worden vermeld op hetzelfde ontvangstbewijs of dezelfde factuur. Online aankoop is toegestaan.

Slechts één deelname per bedrijf/persoon is toegestaan (zelfde adres, zelfde naam of zelfde IPadres).

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor eindgebruikers en dus niet voor handelaars of wederverkopers.

De Aanbieder behoudt zich het recht voor om aanvullende informatie op te vragen als bewijs dat de koper wel degelijk een eindgebruiker is.

Alle deelnemers aan de Cashback actie moeten geregistreerd/woonachtig zijn in een van de hierboven vermelde landen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Naar boven